Schrijf je nu in voor de Nail Art voor beginners cursus!

Nail Art

Voor beginners

Duurt van de cursus

De cursus van Nail Art voor beginners duurt 5 lesdagen1 lesdag per week, 4 uur per dag. De opleiding wordt op vrijdag, zaterdag of zondag gegeven. Aan jou de keuzewelke dag je wilt beginnen. Als je op vrijdag begint, zijn de rest vae lesd.

Lesmateriaal

Het lesmateriaal stelt Studio27 ter beschikking om alleen in onze studio te gebruiken. Jij dient alleen jouw eigen penselen mee te nemen. Jij kan eventueel een set penselen bij ons aanschaffen. 

Locatie

De cursus wordt gegeven in onze studio aan de Ovenbouwershoek 5, te Apeldoorn. Deze begint om 10.00 uur en duurt tot 14.00 met een lunchpauze van 30 minuten. In de middag zorgen we tijdens lesdagen dat er altijd een heerlijke lunch voor je klaar staat. Om te garanderen dat jij alle aandacht krijgt dat je verdient, werken wij altijd met kleine groepen (max. 5 cursisten).

Thema’s

De thema’s die behandeld zullen worden in de cursus zijn:

Module 1 3D Acryl

De 3D designs doen het altijd goed bij onze klanten. Een goed acryl gevormde roos of een paar blaadjes aan de zijkant van de nagel zijn enkele voorbeelden van de basis designs die je jouw klant kunt aanbieden.

Bij deze module zal je leren omgaan met de acryl om de techniek van de 3D te beheersen. Het maken van  verschillende soorten bloemblaadjes, groene blaadjes en bloemen maar ook figuurtjes in 3D die men hanteert bij een basis niveau.

Ken je onze matte kleuren acryl al? Wij hebben een heel complete palet kleuren waarmee je de meest mooie bloemen kan creëren. 

Inclusief materiaal om enkel tijdens de cursus te gebruiken, exclusief penseel.

Totaal 4 uur.

Module 2: Onse Stroke

De kunst van verf op de nagels is nooit uit de mode. De one stroke techniek, waarbij je met wat penseelstreken schitterende bloemen kunt maken die heel echt lijken, is echt heel interessant.

We nodigen je uit om kennis te maken met de kunst van het mini verven van de nagels.

Bij deze module zal je de basistechnieken leren. Verschillende bloemblaadjes, groene blaadjes en het gebruik van de kleuren.

Inclusief materiaal, exclusief penseel.

Totaal 4 uur.

Module 3: Lijntjes & puntjes

De vintagetrend is niet meer weg te denken, de trend is ook zichtbaar op de nagels.

Bij deze module zal je met behulp van je liner penseel verschillende soorten lijntjes leren maken. Deze lijntjes die je combineert met punten, spiralen en een goede kleurkeuze vormen het perfecte effect die je wenst.

 

Totaal 3 uur.

MODULE 4: Wet on wet nail art & 3D met gel polish

Het gebruik van de gelpolish voor nageldecoratie is in de wereld van de nagel design revolutionair, of het nu gebruikt wordt om er mee te verven of als 3D materiaal .

Bij deze module leren we je de beste trucjes om met gelpolish te werken. Je zult je klanten verbazen met ongelooflijke designs met een paar simpele stapjes.

Je zult rozen maken, slangdesign, bloemen in 3D en meer.

Maak kennis met onze palet aan kleuren gelpolish, die je zullen helpen om de meest bizondere designs te maken.

Totaal 4 uur.

MODULE 5: Matte effect & Pigmenten

Het gebruik van pigmentpoeders en losse glitters zijn de nieuwste trend en je kunt niet achterblijven.

Bij deze module leer je te werken met het matte effect, sugar effect en ook het gebruik van pigmenten om verschillende effecten te creëren op de nagels.

Je zult kennis maken met onze collectie van verschillende kleuren chrome pigment.

En ook hoe je door het eenvoudig mengen van poeder een matte fluweel effect en het zeemeermin effect kunt creëren.

 

Totaal 4 uur.

Betaalmogelijkheiden

 

Je betaalt €50.- bij je aanmelding. De rest van het bedrag mag jij betalen tijdens de cursus.

 

Basic

450
Aanmelden

Veel Gestelde Vragen

Hoe kan ik mij inschrijven voor de cursus?

JIj dient te kiezen uit de drie betaalmogelijkheden, klik op  jouw keuze en je wordt doorgestuurd naar het inschrijfformulier. Deze vul je in en met de aanbetaling van 50.- ben je hiermee ingeschreven. 

Wat als ik een cursusdag verhinderd ben?

Dat is helemaal geen probleem. Deze dag mag je op elke dag die je uitkomt weer inhalen.

Kan ik mijn materialen ook bij Studio27 aanschaffen?

De materialen voor de cursus is in de cursusprijs inbegrepen. Deze materialen zijn alleen en enkel te gebruiken tijdens de cursus. Studio27 heeft ook een grote collectie op voorraad tegen een speciale prijs voor onze cursisten.

Krijg ik een bewijs van behalen van de cursus?

Na het behalen van je examen ontvang je een certificaat van Studio27 als Acryl Nagelstyliste met de Perfect Shape Molds methode.

Moet ik een ervaring hebben met acryl?

Het is niet nodig omdat het een hele complete cursus is.

Don't Be Shy

If we didn’t answer all of your questions, feel free to drop us a line anytime.
Get In Touch